Dag 1: 29-03

Vandaag begon de projectweek, ik heb gekozen voor de projectweek Howest in samenwerking met Het Entrepot Brugge. We begonnen vandaag om 9 uur met de uitleg van de opdracht door de lectoren en de mensen van Het Entrepot.

Het thema van de project week is ‘van parking naar dorp’. We konden kiezen uit 4 topics namelijk:

  1. Entrepot dorp: hiervoor maak je een masterplan op om de Entrepot-site tot één geheel te brengen
  2. Werkmodules: het Entrepot dorp bestaat uit werkmodules waarin creatievelingen hun plannen, werk en producten kunnen ontwikkelen.
  3. Eventstructuren: dit konden bar-, terras- en ontmoetingsruimtes zijn. We moesten mobiele eventstructuren ontwerpen die op verschillende manieren en verschillende evenementen inzetbaar zijn.
  4. Materiaalbibliotheek: dit was een aparte groep die bepaalde materialen in kaart bracht om de projecten te kunnen realiseren.

Na de uitleg van de opdracht kregen we nog een presentatie van Tom Callebaut van TC PLUS. Hierna begonnen we aan de opdracht. Wij kozen voor de topic eventstructuren, we verzamelden al onze ideeën op ons MIRO-bord, zo kwamen we op 3 verschillende mogelijke pistes.

Ik bezocht in de namiddag ook de site van Het Entrepot. We kregen uitleg over de werking van Het Entrepot. We konden ook foto’s nemen voor visualisaties van ons zelfbedachte idee.

Integrale duurzaamheid | Organiseren | Samenwerken | Visualiseren